top of page

Chris Bettens

Burn-out coach en mindfulness coach

Mijn missie:

Jou heel goed te begrijpen door zelf burn-out te zijn geweest, me gespecialiseerd als coach omdat ik voel dat ik andere mensen hierin wil en kan helpen. Want na burn-out komt het met een goede begeleiding goed. Wacht niet om je te laten helpen, kom op gesprek als je voelt dat het niet meer goed met je gaat. Er zijn nog te veel mensen die er niet over praten, geen hulp zoeken en maar blijven doorgaan, dit hoeft niet. Het komt goed.

Opleidingen:

  • Inleiding in de psychologie – Open Universiteit

  • Burn-out coach – Civas opleidingen

  • Mindfulness coach – Civas opleidingen

 

Werkwijze:

Je moet niets maar je mag. Je zal leren vertragen, ontspannen en opnieuw voelen. Door anders te leren denken vind je rust in je hoofd en ervaar je harmonie. Samen gaan we op zoek naar wat er precies aan de hand is, we vormen er een beeld van en starten een duurzaam hersteltraject. Ben je op zoek naar je werkelijke ik en/of naar wat wil je bereiken in je leven? Ook welke doelen je voor jezelf wil stellen. Het antwoord zit in jezelf en samen gaan we dit pad bewandelen. Heb je nood om gewoon even te onthaasten, te vertragen, of een goed gesprek… Je bent altijd welkom.
 

Ik reken per sessie 55 euro (1h)
Ik maak een offerte op maat (traject): gemiddelde prijs/sessie = Elke burn-out heeft zijn eigenheid en heeft ook zijn eigen hersteltijd nodig.
Ik werk met een gratis proefsessie: ja. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend om te zien of jij je hier goed bij voelt.

Ik werk volgens beschikbaarheid.

Als ik niet antwoord ben ik met een sessie bezig, laat zeker een berichtje of een Whatsapp mag ook zeker. Ik contacteer je dan spoedig terug.

Chris coach.png
Mails via de site
Life in Balance coaching 
Parklaan 23
2540 Hove
bottom of page