BURN-OUT COACHES

Antwerpen

 
IMG-20190909-WA0001.jpg

Mariaburg (Ekeren)

ANJA VAN STEEN

€55,00

Life coach, burn-out coach en gezondheidscoach

Als coach begeleid ik jou naar positieve verandering en inzichten, zodat je op verschillende levensvlakken opnieuw balans creëert. Je krijgt ervaringsgerichte begeleiding via persoonlijke gesprekken, gerichte vragen en/of opdrachten.

_MAT7937.jpg

Kalmthout

CINDY VAN DEN BERGH

Life coach, burn-out coach, groeicoach

Het zoeken naar rust in je hoofd dwingt je om op onderzoek te gaan, je bewust te worden van weerkerende patronen en hoe ze te doorbreken. Ik zie het als mijn missie je hierbij te begeleiden, richting te geven, je doelen te bereiken. Jouw persoonlijke groei met respect voor anderen maar ook vooral voor jezelf.

EVJ_4761.jpg

Zoersel

FELICIA VAN HOOF

€55,00

Life coach, burn-out coach, yogateacher, massage-, stress- & relaxatietherapeut

Als coach help ik je graag op weg met thema’s zoals burn-out, stress, vragen rond zingeving in jeleven op verschillende vlakken. Ik reik je graag via gesprek, yoga, natuur, tools aan, waar je zelf mee aan de slag kan, zodat bewustzijn mag groeien, zowel op mentaal, fysiek als energetisch vlak. Zo kom jij terug in balans en weer in verbinding met jouw ware authentieke zijn.

profielfoto.png

Antwerpen

VALERIE CARPENTIER

€55,00

Life coach en burn-out coach

In een coaching sessie werken we samen rond bewustwording van wie je bent en creëren we meer inzicht in je patronen. Met behulp van handige tools ontdekken we je kwaliteiten en hoe we deze gaan inzetten in dagdagelijkse situaties . Zo kan er opnieuw balans ontstaan en een sterke focus om je dromen te verwezenlijken.
“The only way out is through”

Daniëlle Janssens.jpg

Kalmthout

DANIELLE JANSSENS

€60,00

Life coach, burn-out coach, craniosacraal en NEI therapeut, hartcoherentie coach

Het doel van een coachingtraject is In-Zich-t te krijgen, de dingen duidelijk en scherp te stellen, zodat je op basis hiervan bewust actie kan nemen in de toekomst, er dingen in beweging worden gezet, de vicieuze cirkel doorbroken wordt, lichamelijke (psycho-somatische) klachten verminderen.

elynvh.jpg

Ekeren

ELYN VAN HUL

€55,00

Life coach, burn-out coach en gesprekstherapeut

Als coach en gesprekstherapeut help ik je graag met thema’s als hooggevoeligheid, burn-out, Life-coaching, blokkades en terugkerende patronen. Vanuit verbinding wil ik samen met jou op weg naar bewustwording, inzicht en groei. Van Harte Welkom! ❤

Ingrid.jpg

Mariaburg (Ekeren)

INGRID FRENIER

€55,00

Burn-out coach, loopbaanbegeleider, studiebegeleiding en bemiddeling

Hederacoaching laat mensen ontdekken welke talenten ze hebben en hoe ze deze kunnen inzetten om te groeien. Zonder dat de rugzak te zwaar wordt. Het begeleiden  van jongvolwassene in hun zoektocht , of ondernemende mensen bijsturen  is mijn passie.

4ea33ca5-1983-447c-9c99-fa8815669195.JPG

Lier

CHANTAL EVERAERT

€55,00

Life coach, burn-out coach en loopbaancoach

Als coach help ik jou graag op weg naar je beste IK. Samen ontdekken we stap voor stap nieuwe inzichten, waarden, talenten en krachten die jou helpen meer in je kracht te staan. Kortom je weer goed in je vel voelen op alle levensvlakken.

Schermafbeelding 2021-01-24 om 21.50.38.

Schoten

SABINE DE WILDE

€67,00

Life, burn-out, intuïtief en therapeutisch coach, mindfulnesstrainer

Vanuit hartsverbinding wil ik jongeren en volwassenen begeleiden als therapeutisch coach in groei naar balans in zichzelf en met hun omgeving om zo te genieten van al het moois dat het leven ons biedt, elke dag opnieuw. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.

Michèle De Coninck.jpg

Boom

MICHELE DE CONINCK

€65,00

Burn-out coach, loopbaancoach en HR manager

Mijn missie is mensen hun fantastische zelf laten terugvinden om bewuster keuzes te kunnen maken, bewuster te leven en elke dag te doen wat ze graag doen.

image.png

Oud-Turnhout

JOKE SPAEPEN

€70,00

Burn-out coach

Onze missie is zowel het vergroten van de bewustwording van risicofactoren van burn-out, preventief inzetten om burn-out te voorkomen, als het behandelen van stress en burn-out klachten.

Hiervoor focussen we ons op 3 pijlers en zorgen zo voor een totaalconcept bij de aanpak van burn-out.

Veerle Offermans.png

Wijnegem

VEERLE OFFERMANS

€70,00

Burn-out coach, masseur en ontspannings en energetisch therapeut

Mijn missie is om mensen op een holistische manier te ondersteunen naar een leven met meer veerkracht, balans en welzijn. Ik begeleid je graag mee in de verbinding tussen je hoofd  je hart, je handen & je voeten.  Minder in het hoofd zitten & meer zelfzorg, dat is waar ik graag op inzet!

Nathalie Van De Velde.jpg

Merksem

NATHALIE VAN DE VELDE

€60,00

Burn-out coach en loopbaancoach

Jouw loopbaan weer zinvol maken is mijn missie. Verandering begint al met één stap vooruit zetten. Laten we verbinding maken, samen op weg gaan naar weer meer tevredenheid en zoeken naar datgene dat je toelaat meer uiting te geven aan jouw kwaliteiten, passies, waarden & normen.

Vanessa Illegems.jpg

Brasschaat

VANESSA ILLEGEMS

€55,00-60,00

Burn-out coach en rouwcoach

Perfect zijn lijkt wel de nieuwe norm, maar iedereen heeft zijn beperkingen.

Samen gaan we je rugzakje rustig uitladen, dat is mijn missie.

Aarzel niet me te contacteren voor een evenwichtige coachsessie waar jij centraal staat.

Monique Pot.jpg

Schilde

MONIQUE POT

€50,00-90,00

Life coach, burn-out coach en orthomoleculair gezondheidstherapeut

Als Coach en Gezondheidstherapeut sta ik je graag bij in je streven naar meer energie, levensvreugde en een goede gezondheid. Door een beter inzicht in je valkuilen en weerkerende patronen maar ook in je sterktes en talenten kom jij terug ten volle in je eigen kracht te staan met een beter evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

Evi Aerts - Loopbaanbegeleiding - Preventie Burn-out coach Brasschaat-14.jpg

Brasschaat

EVI AERTS

€60,00

Stress-, burn-out- en loopbaancoach

Jou energiek en zelfbewust in het leven laten staan als vrouw, dat is mijn missie. Want vrouw zijn in de huidige maatschappij is niet altijd evident: we moeten voldoen aan verschillende rollen en verwachtingen en hierdoor hebben we vaak het gevoel dat het nooit goed genoeg is. En dat kan anders: hallo rust in je hoofd en energie in je lichaam!

OOST-VLAANDEREN

 
Nathalie.jpeg

NATHALIE VAN OUNSEN

Stekene

Life coach, burn-out coach, meditatiecoach

Als coach is het mijn missie om jou het beste uit jezelf te laten halen.  Tijdens onze sessies gaan we samen op zoek naar jouw unieke talenten en jouw behoeften om jezelf te ontplooien. Stapsgewijs bewandelen we je pad en onderzoeken we welke de beste middelen zijn die je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Ik ontmoet je graag 🙏

€60,00

Els Van Den Bussche.jpg

ELS VAN DEN BUSSCHE

Lokeren

Life coach, burn-out coach, creatieve coach

In tondelhuis kan je terecht om het vuurtje in jezelf brandend te houden.  Heb je hier ondersteuning bij nodig? Als coach geef ik je graag het spreekwoordelijke duwtje in de rug als jij daar om vraagt.

€55,00

VLAAMS-BRABANT

 
Vera De Cuyper.jpg

VERA DE CUYPER

€60,00

Roosdaal

Life, burn-out en loopbaancoach en psychosociaal preventie-adviseur

Ik wil samen met jou een inspirerend, realistisch en authentiek verhaal te schrijven. Ik help je om meer welzijn te bereiken in je leven en op je werk. Via een op maat gemaakt traject kan je een duurzaam resultaat bereiken. Ik geloof in je mogelijkheden om een mooie toekomst op te bouwen.

FOFR7985 groot.jpg

ILSE HELLICKX

Merchtem

Life, burn-out, loopbaan en intuïtieve coach en massagetherapeut

Ik bied je ondersteuning in de weg naar het herstel bij een burn-out, waarbij ik inzet op lichaam én geest, zodanig dat je terug gelukkig en gezond mag zijn en ten volle je leven kan leven zoals je wil met veel energie. Ik weet uit eigen ervaring waar de pijnpunten liggen en waar de weg korter had gekund tot herstel.

Ik zet in op burn-out coaching doorspekt met life coaching, loopbaancoaching, verbindend en intuïtief coachen waarbij het lichaam niet vergeten wordt en er aandacht is voor ademhaling, meditatie, wandelen, bewegen en massages. Ik help je mee naar re-integratie.

NEDERLAND

 
Louise Jansen.jpg

LOUISE JANSEN

Goes

Burn-out coach

Als coach begeleid ik jou in het krijgen van inzichten met betrekking tot werk
en privé. Ik leer jou opnieuw balans te vinden in draagkracht en draaglast.
Hierdoor leer jij bij jezelf signalen te herkennen, waardoor je een burn-out kunt
voorkomen en/of sterker uit je burn-out kunt komen.

€60,00