BURN-OUT COACHES

Antwerpen

 

Mariaburg (Ekeren)

ANJA VAN STEEN

€55,00

Life coach, burn-out coach en gezondheidscoach

Als coach begeleid ik jou naar positieve verandering en inzichten, zodat je op verschillende levensvlakken opnieuw balans creëert. Je krijgt ervaringsgerichte begeleiding via persoonlijke gesprekken, gerichte vragen en/of opdrachten.

Kalmthout

DANIELLE JANSSENS

€60,00

Life coach, burn-out coach, craniosacraal en NEI therapeut, hartcoherentie coach

Het doel van een coachingtraject is In-Zich-t te krijgen, de dingen duidelijk en scherp te stellen, zodat je op basis hiervan bewust actie kan nemen in de toekomst, er dingen in beweging worden gezet, de vicieuze cirkel doorbroken wordt, lichamelijke (psycho-somatische) klachten verminderen.

Mariaburg (Ekeren)

ELYN VAN HUL

€55,00

Life coach, burn-out coach en gesprekstherapeut

Als coach en gesprekstherapeut help ik je graag met thema’s als hooggevoeligheid, burn-out, Life-coaching, blokkades en terugkerende patronen. Vanuit verbinding wil ik samen met jou op weg naar bewustwording, inzicht en groei. Van Harte Welkom! ❤

Mariaburg (Ekeren)

INGRID FRENIER

€55,00

Burn-out coach, loopbaanbegeleider, studiebegeleiding en bemiddeling

Hederacoaching laat mensen ontdekken welke talenten ze hebben en hoe ze deze kunnen inzetten om te groeien. Zonder dat de rugzak te zwaar wordt. Het begeleiden  van jongvolwassene in hun zoektocht , of ondernemende mensen bijsturen  is mijn passie.

Kalmthout

CINDY VAN DEN BERGH

€55,00

Life coach, burn-out coach, groeicoach

Het zoeken naar rust in je hoofd dwingt je om op onderzoek te gaan, je bewust te worden van weerkerende patronen en hoe ze te doorbreken. Ik zie het als mijn missie je hierbij te begeleiden, richting te geven, je doelen te bereiken. Jouw persoonlijke groei met respect voor anderen maar ook vooral voor jezelf.

Zoersel

FELICIA VAN HOOF

€55,00

Life coach, burn-out coach, yogateacher, massage-, stress- & relaxatietherapeut

Als coach help ik je graag op weg met thema’s zoals burn-out, stress, vragen rond zingeving in jeleven op verschillende vlakken. Ik reik je graag via gesprek, yoga, natuur, tools aan, waar je zelf mee aan de slag kan, zodat bewustzijn mag groeien, zowel op mentaal, fysiek als energetisch vlak. Zo kom jij terug in balans en weer in verbinding met jouw ware authentieke zijn.

Antwerpen

VALERIE CARPENTIER

€55,00

Life coach en burn-out coach

In een coaching sessie werken we samen rond bewustwording van wie je bent en creëren we meer inzicht in je patronen. Met behulp van handige tools ontdekken we je kwaliteiten en hoe we deze gaan inzetten in dagdagelijkse situaties . Zo kan er opnieuw balans ontstaan en een sterke focus om je dromen te verwezenlijken.
“The only way out is through”

Lier

CHANTAL EVERAERT

€55,00

Life coach, burn-out coach en loopbaancoach

Als coach help ik jou graag op weg naar je beste IK. Samen ontdekken we stap voor stap nieuwe inzichten, waarden, talenten en krachten die jou helpen meer in je kracht te staan. Kortom je weer goed in je vel voelen op alle levensvlakken.

Schoten

SABINE DE WILDE

€67,00

Life, burn-out, intuïtief en therapeutisch coach, mindfulnesstrainer

Vanuit hartsverbinding wil ik jongeren en volwassenen begeleiden als therapeutisch coach in groei naar balans in zichzelf en met hun omgeving om zo te genieten van al het moois dat het leven ons biedt, elke dag opnieuw. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.

Boom

MICHELE DE CONINCK

€65,00

Burn-out coach, loopbaancoach en HR manager

Mijn missie is mensen hun fantastische zelf laten terugvinden om bewuster keuzes te kunnen maken, bewuster te leven en elke dag te doen wat ze graag doen.

OOST-VLAANDEREN

 

NATHALIE VAN OUNSEN

Stekene

Life coach, burn-out coach, meditatiecoach

Als coach is het mijn missie om jou het beste uit jezelf te laten halen.  Tijdens onze sessies gaan we samen op zoek naar jouw unieke talenten en jouw behoeften om jezelf te ontplooien. Stapsgewijs bewandelen we je pad en onderzoeken we welke de beste middelen zijn die je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Ik ontmoet je graag 🙏

€60,00

NEDERLAND

 

LOUISE JANSEN

Goes

Burn-out coach

Als coach begeleid ik jou in het krijgen van inzichten met betrekking tot werk
en privé. Ik leer jou opnieuw balans te vinden in draagkracht en draaglast.
Hierdoor leer jij bij jezelf signalen te herkennen, waardoor je een burn-out kunt
voorkomen en/of sterker uit je burn-out kunt komen.

€60,00

© 2021 Erkende Coaches