LIFE COACHES

Antwerpen

 
IMG-20190909-WA0001.jpg

ANJA VAN STEEN

€55,00

Life coach, burn-out coach en gezondheidscoach

Mariaburg (Ekeren)

Als coach begeleid ik jou naar positieve verandering en inzichten, zodat je op verschillende levensvlakken opnieuw balans creëert. Je krijgt ervaringsgerichte begeleiding via persoonlijke gesprekken, gerichte vragen en/of opdrachten.

Daniëlle Janssens.jpg

DANIELLE JANSSENS

€60,00

Life coach, burn-out coach, craniosacraal en NEI therapeut en hartcoherentie coach

Kalmthout

Het doel van een coachingtraject is In-Zich-t te krijgen, de dingen duidelijk en scherp te stellen, zodat je op basis hiervan bewust actie kan nemen in de toekomst, er dingen in beweging worden gezet, de vicieuze cirkel doorbroken wordt, lichamelijke (psycho-somatische) klachten verminderen.

profielfoto.png

VALERIE CARPENTIER

€55,00

Life coach en burn-out coach

Antwerpen

In een coaching sessie werken we samen rond bewustwording van wie je bent en creëren we meer inzicht in je patronen. Met behulp van handige tools ontdekken we je kwaliteiten en hoe we deze gaan inzetten in dagdagelijkse situaties . Zo kan er opnieuw balans ontstaan en een sterke focus om je dromen te verwezenlijken.
“The only way out is through”

4ea33ca5-1983-447c-9c99-fa8815669195.JPG

CHANTAL EVERAERT

€55,00

Life coach, burn-out coach en loopbaancoach

Lier

Als coach help ik jou graag op weg naar je beste IK. Samen ontdekken we stap voor stap nieuwe inzichten, waarden, talenten en krachten die jou helpen meer in je kracht te staan. Kortom je weer goed in je vel voelen op alle levensvlakken.

elynvh.jpg

ELYN VAN HUL

€55,00

Life coach, burn-out coach en gesprekstherapeut

Ekeren

Als coach en gesprekstherapeut help ik je graag met thema’s als hooggevoeligheid, burn-out, Life-coaching, blokkades en terugkerende patronen. Vanuit verbinding wil ik samen met jou op weg naar bewustwording, inzicht en groei. Van Harte Welkom! ❤

_MAT7937.jpg

CINDY VAN DEN BERGH

Life coach, burn-out coach, groeicoach

Kalmthout

Het zoeken naar rust in je hoofd dwingt je om op onderzoek te gaan, je bewust te worden van weerkerende patronen en hoe ze te doorbreken. Ik zie het als mijn missie je hierbij te begeleiden, richting te geven, je doelen te bereiken. Jouw persoonlijke groei met respect voor anderen maar ook vooral voor jezelf.

EVJ_4761.jpg

FELICIA VAN HOOF

€55,00

Life coach, burn-out coach, yogateacher, massage-, stress- & relaxatietherapeut

Zoersel

Als coach help ik je graag op weg met thema’s zoals burn-out, stress, vragen rond zingeving in je
leven op verschillende vlakken. Ik reik je graag via gesprek, yoga, natuur, tools aan, waar je zelf mee aan de slag kan, zodat bewustzijn mag groeien, zowel op mentaal, fysiek als energetisch vlak. Zo kom jij terug in balans en weer in verbinding met jouw ware authentieke zijn.

Ilse.jpg

ILSE BERGHMANS

€55,00

Life coach, therapeutische coach en relax coach

Kapellen

Ik begeleid graag mensen die door omstandigheden, of door het leven zelf, die steun of dat duwtje in de rug nodig hebben, om weer op eigen kracht verder te gaan…
Ik breng je graag weer in contact met je lichaam en je innerlijke wijsheid.

MC (8).JPG

MAGDA ELST

€35,00

Life coach en wandelcoach

Essen

Samen met jou op zoek gaan naar de weg die je wil bewandelen en eventuele zijpaadjes verkennen.

Je coachen naar een evenwichtiger leven met aanvaarding van jezelf zoals je bent.

Je begeleiden naar tevredenheid herkennen en omarmen.

Silke De Smet.jpeg

SILKE DE SMET

€55,00

Life coach en intuïtief talentencoach

Nijlen

Jongeren & volwassenen naar de basis van het leven begeleiden: genieten en gelukkig zijn met jezelf en de mensen rondom je – opbouw en versterken van veerkracht via de draagkracht van je eigen talenten

Martine.jpg

MARTINE RAEYMAECKERS

€60,00

Life coach, therapeutisch coach, rouwcounselor en RET-therapeut

Ekeren

Hart, ziel en zaligheid: dat leg ik in mijn gesprekstherapie en zo sta ik het liefst in het leven. Het is mooi de raderen te zien draaien daar waar mensen zich verliezen in de details. Met kennis, een warm hart en een beetje humor iemands leven leuker of lichter maken, dat is mijn missie.

Schermafbeelding 2021-01-24 om 21.50.38.

SABINE DE WILDE

€67,00

Life, burn-out, intuïtief en therapeutisch coach en mindfulnesstrainer

Schoten

Vanuit hartsverbinding wil ik jongeren en volwassenen begeleiden als therapeutisch coach in groei naar balans in zichzelf en met hun omgeving om zo te genieten van al het moois dat het leven ons biedt, elke dag opnieuw. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.

Chloë Van Echelpoel.jpg

CHLOË VAN ECHELPOEL

€60,00

HSP en auticoach

Duffel

Mensen/kinderen met ASS en mensen/kinderen met HSP bijstaan om samen op weg te gaan naar een rustiger leven. Een leven waar ze zelf de touwtjes in handen nemen. Mensen leren omgaan met hun emotionele wereld en hen deze te leren kennen.

Monique Pot.jpg

MONIQUE POT

€50,00-90,00

Life coach, burn-out coach en orthomoleculair gezondheidstherapeut

Schilde

Als Coach en Gezondheidstherapeut sta ik je graag bij in je streven naar meer energie, levensvreugde en een goede gezondheid. Door een beter inzicht in je valkuilen en weerkerende patronen maar ook in je sterktes en talenten kom jij terug ten volle in je eigen kracht te staan met een beter evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

 

OOST-VLAANDEREN

Nathalie.jpeg

NATHALIE VAN OUNSEN

Stekene

Life coach, burn-out coach, meditatiecoach

Als coach is het mijn missie om jou het beste uit jezelf te laten halen.  Tijdens onze sessies gaan we samen op zoek naar jouw unieke talenten en jouw behoeften om jezelf te ontplooien. Stapsgewijs bewandelen we je pad en onderzoeken we welke de beste middelen zijn die je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Ik ontmoet je graag 🙏

€60,00

Els Van Den Bussche.jpg

ELS VAN DEN BUSSCHE

Lokeren

Life coach, burn-out coach, creatieve coach

In tondelhuis kan je terecht om het vuurtje in jezelf brandend te houden.  Heb je hier ondersteuning bij nodig? Als coach geef ik je graag het spreekwoordelijke duwtje in de rug als jij daar om vraagt.

€55,00

VLAAMS-BRABANT

 
Vera De Cuyper.jpg

VERA DE CUYPER

€60,00

Roosdaal

Life, burn-out en loopbaancoach en psychosociaal preventie-adviseur

Ik wil samen met jou een inspirerend, realistisch en authentiek verhaal te schrijven. Ik help je om meer welzijn te bereiken in je leven en op je werk. Via een op maat gemaakt traject kan je een duurzaam resultaat bereiken. Ik geloof in je mogelijkheden om een mooie toekomst op te bouwen.