top of page

Sarah Carlu

Life coach, burn-out coach en loopbaanbegeleidster

Mijn missie:

Ik wil anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen en zo een positiever leven te leiden. Vergeet alle redenen waarom het niet zou lukken en geloof in die ene reden waarom het wel lukt, want het mooiste wat je kan worden is jezelf!

Opleidingen:

  • Life-coach - Rika Ponnet - Laudius

  • Stress- en burn-out coach - Dr. Luc Swinnen - Different

  • Loopbaancoach - Debbie Dupont - Delavie

 

Ik ben intussen 11 jaar fulltime plusmama met alle ups en downs die daarbij horen & sinds 5 jaar mama van een actieve spruit! Ik werk al meer dan 10 jaar in de zorg en ook ik heb zelf ondanks mijn leeftijd (ssst, a lady never tells) al vele watertjes doorzwommen. Dit bracht de specialisatie als life coach, stress- en burn-out coach en loopbaanbegeleidster op mijn pad. Ik wil anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen en zo een positiever leven te leiden. Want hey: When life gives you lemons, just make lemonade!

 

Ik maak het verschil door:

dat ik zeker niet het type coach ben die alleen maar zegt wat jij wil horen. Ik zal je een spiegel voorhouden, stel je kritische vragen, denk vol enthousiasme met je mee en zal je iedere keer opnieuw wijzen op jouw potentieel en kracht zodat jij eindelijk door het leven kan gaan op de manier die voor jou goed voelt want dat ben je waard! Mensen ondersteunen om gelukkiger en ze met meer voldoening door het leven te zien gaan, daar doe ik het voor!

 

Werkwijze:

Ik reken per sessie €65.
Ik maak een offerte op maat (traject): Ja, prijs op aanvraag
Ik werk met een gratis proefsessie: Ja (30 min. kennismakingsgesprek om te zien of wij een match zijn)

Ik heb graag tijdens de sessie alle tijd en focus vrij voor mijn coachees.

Afspraken kan je inplannen via mijn website, wil je toch graag telefonisch contact stuur dan een mailtje met jouw contactgegevens en de vraag om telefonisch gecontacteerd te worden en dan bel ik jou op wanneer dit voor jou past.

Informatie over beschikbaarheid: Afspraken zijn zowel overdag als ’s avonds en op zaterdag mogelijk, een eerste sessie kan meestal binnen de 3 weken.

Foto Sarah Carlu (1).jpg
Gaversesteenweg 907
9820 Melsen
bottom of page