top of page

Tanya Attree

Burn-out coach en loopbaanbegeleider

Mijn missie:

Mijn doel is om jou te helpen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden. Zowel in Burn-Out preventie & herstel als in Loopbaanbegeleiding zijn de bewustwording over wat voor jou écht belangrijk is en het vermogen daar naar te kunnen handelen de bouwstenen voor een gelukkiger leven.

Opleidingen:

  • Stress- & Burn-out coach – Coach Clinic

  • Teamcoach - WISL

  • NLP Online Practitioner – Sluis NLP Instituut

  • NLP Online Basis Cursus – Sluis NLP Instituut

  • Loopbaanbegeleider – WISL Loopbaancentrum

  • Coach met Effectieve Mindset - WISL

  • Relationship Management / Overtuigen en diplomatisch handelen / Proactief en innovatief / Stressbestendigheid - Progress Academy

 

Ik maak het verschil door:

jou centraal te stellen en het enorme potentieel dat al in jou zit aan te spreken. Op die manier help ik jou op je weg naar bewustwording en naar ontdekking van je talenten en kwaliteiten. Hierdoor kun je je doelen beter en gerichter vormgeven en maak je ze ook haalbaar. Evengoed ben ik gepassioneerd door het helpen van mensen bij de aanpak van hun stressklachten en het vergroten van hun draagkracht bij burn-out preventie en herstel.

 

Werkwijze:

Ik reken per individuele persoonlijk sessie: 70 EUR

Voor Stress & Burn-out coaching bied ik een waardevol traject aan van 5 sessies waarin we werken rond bewustwording, leren doseren en stappen nemen richting werkhervatting. Het traject is inclusief tussentijdse ondersteuning en opvolging voor een optimaal verloop van je herstel: 385 EUR 

Groepssessies rond burn-out zijn zeker ook mogelijk, prijs is afhankelijk van de beschikbare locatie. Contacteer mij voor meer informatie.

Voor Loopbaanbegeleiding kun je gebruik maken van de loopbaancheques van de VDAB.

 

Ik werk met een gratis proefsessie: neen –vrijblijvend kennismakingsgesprek kan telefonisch.

Informatie over beschikbaarheid:

Ik werk ’s avonds en op woensdag namiddag volgens de mogelijkheden in mijn agenda. Ik tracht steeds iedereen op relatief korte termijn een eerste afspraak te geven, eventueel in het weekend waar mogelijk.

Tanya Attree.jpg
Mechelsveldstraat 5
2800 Mechelen
bottom of page